Tolvnitton Förlag

Tolvnitton Förlag

Bokrelease i Gamla Stan den 4 dec kl 13-16!

nyhetsflödePosted by tolvnitton förlag Fri, December 03, 2010 15:48:24

Julmarknaden på Stortorget i Gamla Stan har mycket gamla traditioner med anor från Gustav Vasa. En välbesökt och populär turistmål med mycket god julstämning och besökare från hela världen. Här finner Du julklappar, cafeer, restauranger och världens smalaste gränder. Precis bakom Stortorget mellan Storkyrkan och det Kungliga Slott ligger Storkyrkans gård, i folkmun kallad Börsparken.

Börsparken Böcker och Poesi 13-16

Den 4:e december mellan kl 13:00 och 16:00 förvandlas Börsparken till poeternas Gamla Stan. Tolvnitton Förlag och Poeter.se har fått den stora äran att få ha bokrelease och poesiuppläsningar i hela Börsparken mitt i Gamla Stans hjärta!

Författarna i boken kommer från landets alla hörs och läser sin poesi för oss. Det kommer även bjudas på en och en annan trubadur, julvisor, pepparkakor och härlig julstämning.

Bokreleasen är öppen för alla så passa på att ta med dig släkt och vänner, arbetskamrater och husdjur, unga och gamla och njut en dag i pittoreska Gamla Stan i poesin tecken. För den frusne har Storkyrkan konsert och Stortorget är fullt av mysiga kafeer och kryp in.

Mäster Olofsgårdens Cafe 16-18

När vi läst och lyssnat på poesi och övertygat alla besökare i Gamla Stan att vår antologi är årets bästa julklapp, blir det samling i värmen på Mäster Olofsgårdens Cafe. Mäster Olofsgården är Gamla Stans Hemgård, mötesplats för kultur och social gemenskap, och de har berett plats för oss poeter i värmen mellan 16-18. Där kan vi ta en kaffe eller en varm soppa, pusta ut lite och hinna byta några ord.

Levande Julkalender 18:15

En av de mest populära julhändelserna i Gamla Stan är den levande Julkalendern. Alla decemberdagar, från 1 december till och med julafton öppnas klockan 18.00 ett luckfönster på någon plats i Gamla stan. Vid varje lucköppning spelas olika musik-, dikt och berättarframträdanden med temat jul, gemenskap och Gamla stan upp av kända och okända artister.

Tolvnitton Förlag rekommenderar stolt alla att komma till den 4:e lucköppningen kl 18:15 vid Storkyrkan där vi kommer finnas med bakom luckan.

Julkalenderns program finner DU här-->

Vi vill rikta ett stort tack till Mäster Olofsgården och Storkyrkan!


Välkommen att fira vår bok med en dag i poesin tecken!

/Anna & Johanna  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.